Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet alle usein esiin tulleita kysymyksiä ja vastasimme niihin. Suosittelemme myös lukemaan kysymykset sekä vastaukset läpi ennen vesijettivuokrauksesi alkua. Nähdään rannassa!

Vuokraajan täytyy olla täysi-ikäinen. Vesijetin ajamiseen ei tarvitse erillistä ajokorttia, mutta kuskin täytyy olla vähintään 15-vuotias.

Parhaan jetteilykokemuksen saat kun nappaat mukaasi sään mukaiset vaatteet ja iloisen mielen! Meiltä saat kelluntaliivit sekä tarvittaessa märkäpuvun.

Koulutamme sekä opastamme jokaisen kuskin sekä kyytiläisen kyseisen vesijetin ominaisuuksiin ja yleisesti vesijetin ajamiseen sekä hallintaan ennen vuokrauksen alkua.

Voit peruuttaa varauksesi soittamalla meille. Peruutus tulee tehdä viimeistään 48h ennen varauksen alkua. Tämän jälkeen peruutetuista tai saapumatta jättämisistä veloitamme täyden hinnan.

Voit vuokrata vesijetin joko soittamalla suoraan meille, laittamalla sähköpostia tai varauskalenterin kautta. Vesijetin vuokraaminen onnistuu kätevästi myös whatsappin kautta.

Varauksen aikana tavoitat meidät numeroista +358 44 254 5939 ja +358 44 201 7102. Ongelmien ilmetessä ota yhteys välittömästi meihin. Hätätilanteessa soita 112.

Vesiliikennelain 5 §:n mukaan vesikulkuneuvon käyttäjän on noudatettava olosuhteiden edellyttämää huolellisuutta ja varovaisuutta ja toimittava siten, ettei hän ilman pakottavaa syytä vaikeuta tai häiritse muiden liikkumista vesillä eikä aiheuta vaaraa tai vahinkoa muille taikka vaaraa tai merkittävää tai tarpeetonta haittaa tai häiriötä luonnolle tai muulle ympäristölle, kalastukselle, yleiselle luonnon virkistyskäytölle tai muulle yleiselle tai yksityiselle edulle. Vesiliikennelain mukaiset velvoitteet koskevat kaikkien vesikulkuneuvojen käyttäjiä kaikilla vesialueilla – myös kielto- ja rajoitusalueiden ulkopuolisilla vesialueilla – ja ne ovat voimassa kaiken aikaa. Vesikulkuneuvolla liikkujien tulisi siten aina ottaa huomioon muu vesiliikenne ja muut vesistön käyttäjät sekä ympäristö. Tämän velvollisuuden tahallisessa tai huolimattomuudessa tehdyssä laiminlyönnissä on kysymys vesiliikennerikoksesta ja sen seuraamuksena on sakko. Vesikulkuneuvojen käyttämistä vesialueella valvoo poliisi ja rajavartiolaitos, joilla on mahdollisuus puuttua häiritsevään vesiliikenteeseen välittömästi. Valvovien viranomaisten tehtävänä on valvoa vesiliikennelain mukaisten sääntöjen noudattamista, ja tätä sääntelymekanismia on pidettävä ensisijaisena keinona asianmukaisen vesiliikennekäyttäytymisen turvaamiseksi.

Käytössämme on kahta erikokoista vesijettimallia. Sea-Doo Spark Trixx 3up malliimme mahtuu hyvin kaksi ihmistä. Isompi mallimme Sea-Doo GTI SE on rekisteröity kolmelle matkustajalle.

Polttoaine ei sisälly vuokraukseen ellei tästä ole erikseen sovittu. Voit tankata vesijetin itsevuokrauksen päätyttyä itse, tai maksaa polttoainemaksun 30e/tunti (Trixx) 40e/tunti GTI jolloin hoidamme tankkauksen puolestasi.